Voor wie is LINKX geschikt?

LINKX is leuk en leerzaam voor iedereen die spelenderwijs taal wil oefenen, thuis en op school.

Kan ik LINKX met mijn telefoon of tablet gebruiken?

LINKX gebruikt bluetooth 4.0. Kijk bij geschikte apparaten of jouw telefoon LINKX-app ondersteunt.

Kan ik de app op meerdere apparaten installeren?

Jahoor, dat kan. Je kunt met dezelfde tags met verschillende apparaten koppelen. LINKX-app is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

Hoeveel LINKX-tags kan ik gebruiken?

Jij kent je kind het beste. Jij bepaalt daarom zelf met hoeveel tags jouw kind tegelijk speelt. Onze tags zijn verkrijgbaar als Uno-kit (per stuk), Start-kit (drie stuks) en Maxi-kit (vijf stuks). De app kan met oneindig veel tags tegelijk koppelen.

Welke kleuren tags zijn er?

LINKX-tags zijn verkrijgbaar in 5 frisse kleuren: rood, geel, blauw, groen en wit. In onze winkel kies je zelf jouw favoriete kleuren.

Moeten de kleuren van tags in je speelkit verschillend zijn?

Nee hoor. Dit hoeft niet. Je kunt gerust met drie rode tags spelen. Echter, de kleur van de LINKX-tag komt overeen met de kleur van bubbels in LINKX-app. Verschillende kleuren maken het spel overzichtelijk!

Waarom kan mijn apparaat niet verbinden met de LINKX-tags?

LINKX-app maakt gebruikt van bluetooth 4.o. Staat jouw bluetooth aan? En sta je ook toe dat LINKX gebruik maakt van je locatie? Beiden is nodig om LINKX te kunnen spelen!

Wat moet ik doen als LINKX-app vastloopt?

Even de app helemaal afsluiten op je apparaat, en weer opnieuw openen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat kinderen niet zelf woorden kunnen wijzigen?

LINKX-app heeft een afgeschermde omgeving waar je woorden kunt beheren. Hier kom je door binnen korte tijd op willekeurige volgorde alle vier de hoeken van het scherm aan te raken.

Wanneer verschijnen de bubbels?

De bubbels verschijnen als de afstand tussen het apparaat en de tag kleiner is dan 20 cm. In praktijk kan dit door omstandigheden en per apparaat wat verschillen.