LINKX is nieuw. Daarom gaat LINKX de komende tijd in de reismand. Niet elke kat is dol op z’n reismand, maar LINKX toevallig wel. Die gaat heel graag op bezoek bij kinderen, logopedisten, leerkrachten in scholen en praktijken. Misschien ook wel bij jou?

LINKX onderweg

Heliomare Onderwijs (Beverwijk) kreeg demo-kit (001) te leen. Daar demonstreerde Saskia onze speelkit samen met de LINKX-slides aan haar collega’s binnen de werkgroep onderwijs & ICT. En deze week probeert zij het uit met haar leerlingen. En dat is de bedoeling van deze rondreis van LINKX door Nederland: kinderen, logopedisten en leerkrachten zelf laten ontdekken hoe je je woordenschat kunt vergroten met LINKX!

De tweede demo-kit (002) bleef deze week nog even thuis. Maar toch mogen de muizen best op tafel dansen, want Helma gaat met deze speelkit binnnenkort langs bij basisschool de Eglantier in Delft. Daar zit een meisje uit Mexico die volgens haar juf LINKX goed kan gebruiken om Nederlandse woordjes te oefenen.

Onze derde demo-kit (003) is onderweg naar Susan Spekschoor, die als leerkracht de speelkit gaat bekijken en uitproberen. Ze heeft ervaring met apps en interactieve producten en is expert op het gebied van ICT in het onderwijs, dus LINKX is bij haar zeker in goede handen!

We zijn reuze benieuwd naar alle ervaringen met onze speelkit de komende tijd, en zullen onze trouwe volgers op de hoogte houden via onze Facebook en twitter-pagina. We vragen om een selfie met onze speelkit op school of in de praktijk, zodat wij ‘levend bewijs’ hebben van alle leuke ontmoetingen met LINKX, voordat de speelkits veilig terugkeren naar Delft.

Ook naar jou?

p.s. Wil jij LINKX ervaren en hierover een blog schrijven of vlog maken? De speelkit presenteren en demonstreren? Of weet je iemand die de speelkit zeker wil proberen? Superleuk! Stuur een mailtje naar info@LINKX-app.com