Wil je onze speelkit ervaren?

Op verschillende plekken, markten en beurzen kan je kennis maken met ons, en onze speelkit. Daar kan je  zelf ontdekken hoe je LINKX kan inzetten in jouw dagelijks leven! Heb je een praktijk, school, vereniging of stichting en wil je dat we LINKX komen laten zien? Dat kan uiteraard ook! Neem dan persoonlijk contact met ons op.

LINKX in ‘t land

Zorginnovatie Winkel (Korte Poten 11, Den Haag)

In hartje Den Haag (korte Poten 11), op een steenworp van de Tweede Kamer, is de Zorginnovatiewinkel: een pop-up store om een podium te bieden aan allerhande zorginnovaties, waaronder ook LINKX! Loop eens binnen als je nieuwsgierig bent! Janneke en Waldemar staan je met veel plezier te woord over hoe zorg er vandaag, maar ook in de toekomst uit kan zien.

logo_2-1-e1457094718486

Muisje Sensitief op diverse markten en beurzen

Onze speelkits zijn verkrijgbaar bij de webwinkel ‘Muisje Sensitief’ van Eline en Marcus Kaptein! Een van hun dochters ontwikkelde anders dan gemiddeld. In hun zoektocht naar hulpmiddelen kwamen zij erachter dat er in Nederland nauwelijks materialen te vinden zijn voor jongere kinderen. Met hun webwinkel willen ze daarom ouders en (kinderen die net even anders ontwikkelen dan een ‘gemiddeld’ kind) helpen.

Dankzij hun eigen ervaringen hebben zij al veel mensen kunnen helpen. Als geen ander weten zij hoe moeilijk het is om voor bijzondere kinderen een juist product aan te schaffen. Zij staan geregeld op beurzen en markten met hun materialen, en ook LINKX. Kijk hier voor hun agenda. Eline denkt graag met je mee over geschikte materialen voor jouw kind of praktijk!

muisjesensitief

De Onderwijsspecialisten op jouw school

Renee van der Steeg, Dennis Arnold en Elle Peters van de Onderwijsspecialisten hebben een speelkit in hun bezit. Is jouw school aangesloten bij de Onderwijsspecialisten? Zij leggen je graag uit hoe het werkt, en denken mee hoe je het kan inzetten voor de specifieke wensen en mogelijkheden van ieder kind!

DeOnderwijsspecialisten

ICT-Leskisten voor jouw school

LINKX is verkrijgbaar bij ICT-leskisten. Michel en Leendert-Jan van ictLESKISTEN hebben daarnaast een breed aanbod van gastlessen en ouderavonden gericht op programmeren, robotica en maker-education. Uniek is hun workshop ‘Leskisten’ waarin je in 2,5 uur kennis kunt maken met een groot aantal producten, waaronder ook LINKX! Zo kan je met hun hulp producten ervaren en zelf ontdekken wat past binnen je onderwijs.

ICT-Leskisten

OinO-Advies voor jouw school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Jeroen Rougoor van OinO-advies heeft een speelkit, welke hij graag laat zien in workshops en trainingen. Hij legt je graag uit hoe het werkt, en denkt mee over hoe je LINKX kan inzetten in jouw taalonderwijs op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en (speciaal) onderwijs!

logo